Weboldal címe
Weboldal alcíme
TATA HŰTŐTECHNIKA ZRT.
Fejléc alcím szövege

Rólunk

A Tata Hűtőtechnika Zrt. működése óta Magyarország egyik legjelentősebb vállalkozása a hűtéstechnológiai berendezések, hűtőkamrák és hűtőházak építésében, átalakításában, felújításában, hűtéstechnikai gépek, berendezések és alkatrészek szállításában.

A cégünk 1990-ben alakult, amikor is kivált az 1954 óta működő Mirelta Hűtőtechnika Szövetkezetből. Alapításkor a tulajdonosi szerkezet közel felét magánszemélyek, másik részét a Tata Hűtőtechnika Ipari Kisszövetkezet tette ki. Az eltel évek alatt a tulajdonosi szerkezet megváltozott. Jelenleg a cég szinte kizárólagos tulajdonosai az egykori alapító magánszemélyek, munkatársak.

A cég 30 főnyi alkalmazottjából 15 fő 15 éve, vagy annál régebben kezdte pályafutását a jogelődnél, így a létszám jelentős része tekintélyes szakmai tapasztalatokkal rendelkezik. A munkatársak tíz százaléka felsőfokú végzettségű - javarészt mérnök -, 12 százaléka technikus, és 78 százaléka szakmunkás, akiknek jelentős része rendelkezik állami tanúsító szervezettől szerzett szakmai - minősített hegesztő, villanyszerelő - bizonyítvánnyal is. A vállalkozás irányítási rendszere és személyzetének felkészültsége biztosítja a fővállalkozások kifogástalan lebonyolítását, és azt, hogy cégünk képes a különböző szakmákat képviselő alvállalkozók felelős irányítására.